Beleef Italiƫ eens vanaf een heerlijk agriturismo

Ben je dol op reizen en ben je nu alweer op zoek naar een nieuwe bestemmingen om herinneringen te maken? Dan zit je hier goed. Maak kennis met bijzondere locaties om te verblijven. Denk bijvoorbeeld eens aan een typisch Italiaans verblijf: een agriturismo. Ben je benieuwd wat dit is? Lees dan vooral verder en maak kennis met een agriturismo.

Een agriturismo, wat is het?

Een agriturismo is eigenlijk perfect voor iedereen: of je nou met je kinderen, met zā€™n tweeĆ«n of alleen op vakantie gaat. In een agriturismo kan je optimaal ontspannen. Maar wat is het nou precies? Een agriturismo is eigenlijk een soort luxe Italiaanse boerderij. Bij een boerderij denk je waarschijnlijk niet aan luxe, maar luxe is een agriturismo absoluut. Maak alvast kennis met de agriturismoā€™s op ā€˜My Italyā€™.

De agriturismoā€™s worden ook wel landhuizen genoemd. Dit is begrijpelijk, want de huizen zijn hartstikke mooi en chique ingericht. Het is de perfecte plek om te ontspannen. Gezellig met je familie, vrienden of lekker alleen. Geniet van lekker eten, terwijl je aan het zwembad ligt te ontspannen. Bezoek de mooiste steden van ItaliĆ« en rust daarna uit in het prachtige landhuis. Geniet van het lekkere weer of doe gezellig spelletjes met je familie en vrienden. En niet te vergeten, maak kennis met de cultuur van het land.

Beleef Italiƫ op een unieke manier

Zodra je in een hotel slaapt of op een camping verblijft, ben je natuurlijk de typische Italiaanse toerist. Voor een meer unieke vakantie kun je een agriturismo boeken. Vooral als je optimaal wil genieten, ontspannen, culturen wil leren kennen en wil genieten van de natuur. Dan is een agriturismo perfect. Als je in een agriturismo slaapt zul je de Italiaanse cultuur al veel beter leren kennen. Weg van alle toeristen, maar in het hart van de Italiaanse natuur en cultuur.

Populaire Italiaanse bestemmingen

Er zijn talloze agriturismoā€™s te vinden in ItaliĆ«. Zo zijn er agriturismoā€™s die adult-only zijn, maar je hebt ook kindvriendelijke accommodaties. Er is dus eigenlijk voor ieder wel wat wils. Ook vind je agroturismoā€™s op de meest bekende Italiaanse bestemmingen. Zo heb je bijvoorbeeld een agriturismo in Pisa, Florence en Bergamo. Of ga je liever naar de prachtige Toscaanse kust? Zoek dan op ā€˜Toscane agriturismo vakantieā€™. Ook in het noorden van ItaliĆ« rondom de meren vind je verscheidene agriturismoā€™s. En allemaal hebben ze een ding gemeen: luxe, rust, cultuur en lekker eten staat er centraal.

Gerelateerde Artikelen