De leukste geschenken voor reizigers

Heb je vrienden, familieleden of collega’s die van reizen houden? Reisliefhebbers reizen regelmatig en zodra ze terug zijn, zijn ze vaak alweer bezig met het plannen van hun volgende reis. Gaat er iemand binnenkort (weer) een reis maken en ben je op zoek naar een passend cadeau? Wij hebben hieronder een lijstje gemaakt zodat je altijd met het leukste reiscadeau aankomt. Met deze cadeaus maak jij een reisliefhebber écht blij.

Reisboek land van bestemming

Een inspirerend reisboek is altijd een goed idee om cadeau te doen. Een reisboek staat vaak vol praktische informatie, feitjes, tips en indrukwekkende reisfoto’s. Degene aan wie je het reisboek cadeau doet, zal bij het zien van het boek direct reiskriebels krijgen. Het doorbladeren van een reisboek hoort bij de voorpret. Geef een reisboek cadeau en het dromen over het toekomstige reisavontuur kan beginnen.

Gepersonaliseerde reisbeker

Een reisbeker is niet alleen functioneel, maar kan ook gepersonaliseerd worden. Hoe origineel is een unieke reisbeker met bijvoorbeeld de naam van de reisfanaat of een leuke tekst? Laat bekers bedrukken, speciaal voor onderweg. Reizigers kunnen zo hun drankje urenlang warm of koud houden. Ze kunnen hun drank op de gewenste temperatuur drinken waar en wanneer ze willen. Reisbekers zijn er in verschillende soorten en maten. Een reisbeker is een absolute must voor reizigers.

Sieraad met kompas

Speciaal voor reisliefhebbers zijn er sieraden met daarin een kompas verwerkt. Met zo’n sieraad laat je zien dat je goed over het cadeau hebt nagedacht. Denk bijvoorbeeld aan een armbandje of ketting. De reiziger draagt op deze manier een mooi aandenken bij zich.

Spelletjes voor onderweg

Een ander leuk cadeau om te geven is een (reis)spelletje. Bijna iedereen is toch gek op een leuk spelletje? Een spelletje spelen in de auto of op de plaats van bestemming; met spelletjes wordt de reis een stuk gezelliger. De reisfanaat hoeft zich geen moment te vervelen. Ook als je samen reist, kan je ouderwets samen een spelletje doen. Vergeet niet dat je het cadeau aan een reiziger geeft, dus koop een klein en compact spel.

Een reisdagboek

Een reisdagboek is waarschijnlijk niet het eerste reiscadeau waar je aan denkt, maar het bijhouden van een reisdagboek kent verschillende voordelen. Je beleeft zoveel avonturen, waardoor je aan het einde van je reis niet precies meer de mooiste momenten, ontmoetingen en gevoelens herinnert. Door het bijhouden van een reisdagboek kan je je reis op elk gewenst moment weer opnieuw beleven. Een dagboek kan natuurlijk alleen bijgehouden worden met een pen. Pennen raak je altijd kwijt, laat daarom verschillende pennen bedrukken met een leuke print en geef ze samen met het reisdagboek.

Gerelateerde Artikelen