Onze favoriete familiereizen naar Indonesiƫ

Een verre rondreis met het gezin, ouders of de hele familie is voor velen een droom. Samen de mooiste avonturen beleven en memorabele herinneringen maken. Natuurlijk gaat u op zoek naar reis die voldoet aan verschillende leeftijdsgroepen. Terwijl de (groot)ouders graag het koloniale verleden induiken of tempels en plantages bezoeken, wil de jeugd snorkelen, kanoƫn of wilde dieren spotten. Een familiereis moet daarom een goede mix zijn van avontuur, cultuur, ontspanning en bijzondere bezienswaardigheden. Onze 3 favoriete familiereizen naar Indonesiƫ? We zetten ze met plezier op een rij.

Familiereis Bali

Het populairste eiland van Indonesiƫ is toch wel Bali. Het eiland is heel gemakkelijk te bereizen, de mensen zijn ontzettend lief, het eten is er heerlijk en er zijn tal van (kindvriendelijke) accommodaties waar u uit kunt kiezen. Van kleinschalige hotels tussen de rijstvelden tot super luxe resorts met uitzicht op zee of de jungle. En ook niet onbelangrijk: nagenoeg alle hotels beschikken over een zwembad waar u na een intensieve dag heerlijk kunt bijkomen. Het zuiden van Bali kent een gezellige drukte, maar hoe verder u naar het noorden gaat, hoe rustiger en authentieker het wordt.

Reis met het hele gezin naar het prachtige eiland Bali. Tijdens een rondreis Bali gaat u onder andere op zoek naar dolfijnen bij Lovina en snorkelen tussen kleurrijke vissen bij Menjangan. Of wat dacht u van een spectaculaire zeiltocht naar Nusa Lembongan. Een perfecte mix van ontspanning en activiteiten. Tijdens uw Bali reis is er genoeg tijd om zelf op pad te gaan of om te ontspannen op het strand of aan het zwembad. Of u nu voor de eerste keer naar Bali reist of voor de zoveelste keer, van verveling zal absoluut geen sprake zijn tijdens deze familiereis Bali.Ā 

Verrassend Java en Sumatra

Voor wie reist met kinderen en nog niet eerder in Indonesiƫ is geweest is een rondreis Java en Sumatra er absoluut ƩƩn die u moet overwegen. De reis start op het kleurrijke Sumatra, die bekend staat om haar prachtige orang oetans. Een absoluut hoogtepunt, want wat is er nu leuker dan met uw (klein)kinderen wilde dieren spotten in de jungle. Na Sumatra volgt het indrukwekkende Java met haar rijke geschiedenis en gezellige steden. Wist u dat u hier ƩƩn van de mooiste treinreizen van Aziƫ kunt maken? De treinreis van Bandung naar Yogyakarta is adembenemend mooi. Natuurlijk mag een bezoekt u de Bromo vulkaan niet ontbreken. U vertrek al vroeg in de ochtend, maar dat is niet voor niets. Een waanzinnige zonsopkomst staat u namelijk op te wachten.

Het beste van twee werelden? Dan kunt u de drie eilanden natuurlijk ook met elkaar combineren. Sluit af op de heerlijke stranden van Bali of start daar de familiereis om de eerste dagen even in te komen. Welk eiland u ook kiest, allemaal zijn ze perfect voor een vakantie met het gehele gezin.

Gerelateerde Artikelen