Ultiem genieten tijdens jouw droomvakantie: kies voor een all inclusive Griekenland

Een all inclusive vakantie is de laatste jaren erg populair. Vooral bestemmingen met een mooi klimaat zijn erg in trek. Zie jij jezelf al liggen aan het zwembad in de zon met een gratis drankje? Je hoeft niet na te denken over het avondeten of over bijkomende kosten. Heb je al eens gedacht aan een all inclusive Griekenland? Hier beleef jij beslist jouw droomvakantie: oude pittoreske stadjes, parelwitte stranden, helder water en heerlijk eten. Je komt helemaal tot rust tijdens een all inclusive Griekenland. 

Wat is inbegrepen bij een all inclusive vakantie?

Het is altijd verstandig om van te voren te kijken wat allemaal bij de prijs is inbegrepen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. In de meeste gevallen zijn de volgende zaken inbegrepen: de reis en accommodatie, zwembaden, alle maaltijden, frisdranken, tussendoortjes en het animatieprogramma. 

Niet alle alcoholische dranken zijn altijd inclusief. Soms is alleen het bier en de huiswijn inclusief, maar moet je betalen voor sterke drank. Vaak krijg je bij het inchecken een polsbandje en daarna hoef je alleen nog maar te genieten!

All inclusive Griekenland: waar moet je op letten?

Waar moet je nou precies op letten als je een all inclusive Griekenland boekt? Allereerst is het goed om te kijken waar het resort precies ligt. Ligt het vlak bij een stad of dicht bij het strand? Om meer te weten te komen over het hotel kun je de reviews lezen. Ervaringen van anderen zijn altijd interessant om te bepalen of het resort voor jou de moeite waard is. Welke faciliteiten en animatie zijn er? Zijn er zwembaden, sportmogelijkheden en wasmachines? Is er live muziek en zijn er dansavonden? Afhankelijk van wat jouw wensen zijn, kies je jouw all inclusive resort.

Waarom een all inclusive Griekenland?

Griekenland heeft een mediterraan klimaat. Dat wil zeggen dat de winters zacht en de zomers warm en droog zijn. Op de Griekse eilanden is het in de zomer heerlijk vertoeven. Met temperaturen rond de 30ºC en een heerlijk zeebriesje beleef je hier het ultieme vakantiegevoel. Populaire Griekse bestemmingen zijn Athene, Kreta, Lesbos, Santorini, Samos, Kos, Zakynthos en Rhodos. 

Tijdens een all inclusive Griekenland hoef je je niet te vervelen. Heerlijk wandelen op Corfu, baaitjes spotten op Zakynthos of feesten op Kreta, het kan allemaal. Wil jij er even lekker tussenuit, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Geen probleem! Er zijn voldoende goedkope all inclusive deals naar Griekenland. Of het nou een comfortabel 3- of luxe 5-sterren hotel is, genieten doe je gegarandeerd tijdens een all inclusive Griekenland!

Gerelateerde Artikelen